Πέμπτη, 6 Ιανουαρίου 2011

ΓΙΑΝΝΗΣ Κ. ΙΩΑΝΝΟΥ: "Είμαι μαζί σας!"


Λυπάμαι πολύ για αυτή την αρνητική εξέλιξη.
Είμαι μαζί σας!
Γιάννης Κ. Ιωάννου

1 σχόλιο:

Yannis K. Ioannou είπε...

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ...
ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΔΥΟ "ΒΗΜΑΤΑ" ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ. ΤΟ ΕΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ "ΔΙΦΩΝΟ" ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ Η ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΝΕΤ "ΕΧΕΙ ΓΟΥΣΤΟ". ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΡΑΜΜΕΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ "ΒΗΜΑΤΑ" ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΑΝ. ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΕΝΑ ΚΑΙΡΙΟ ΠΛΗΓΜΑ. ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΑ ΤΟΝ "ΜΕΛΩΔΙΑ". ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΕΛΩΔΙΑ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΣΟ ΗΤΑΝ Δ/ΝΤΗΣ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΣΥΝΕΠΩΝΥΜΟΣ ΜΟΥ, ΟΔ. ΙΩΑΝΝΟΥ, ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΚΑΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ, 4-5 ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΚΑΛΟΙ) ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΞΩ ΑΠ' ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ.
ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ, ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ, ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΟΥΤΕ Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΝΟΣ ΜΕΣΟΥ, ΟΥΤΕ Η ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ. ΑΥΤΟ ΣΑΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ.
ΕΓΩ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΩ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΜΟΥ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ, ΜΕ ΠΟΛΥ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ, ΘΑ ΜΑΧΟΜΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΣΥΝΗΘΩΣ ΗΜΕΤΕΡΟΙ.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΚΑΤΑΓΕΙΛΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ. ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ KAI ΥΠΟΥΛΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΜΙΧ. ΚΟΥΜΠΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Δ/ΝΤΗΣ ΤΟΥ "ΔΙΦΩΝΟΥ".
ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΣΥΜΒΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΣΥΜΒΟΥΝ. ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ. Η ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΑΚΤΙΚΗ, "ΕΓΩ ΝΑ 'ΜΑΙ ΚΑΛΑ ΚΙ ΌΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΝΙΓΟΥΝ" ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΑ. ΑΣ ΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΚΙ ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ.