Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

"Οι αγώνες μας να συνδεθούν με τους δικούς σας" - Μια φοιτήτρια γράφει...

Διάβασα για το κλείσιμο του Διφωνου στο blog ενός εκ των συντακτών και θέλω να εκφράσω τη συμπαράστασή μου στον αγώνα σας. Είμαι φοιτήτρια και θέλω να σας μεταφέρω εκ μέρους ενός μεγάλου κομματιού των φοιτητών που αγωνιζόμαστε για τις σπουδές μας αλλά και για το μέλλον μας, ότι βρισκόμαστε δίπλα σας και ελπίζουμε οι αγώνες μας να συνδεθούν με τους δικούς σας και με όλους τους εργαζόμενους που άδικα βρίσκονται σε θέση όπως η δική σας.

Τη λύπη για το κλείσιμο του περιοδικού σας ακολούθησε ένα αίσθημα "χαράς" και ελπίδας βλέποντας πως αντιδράτε και αγωνίζεστε για τα δίκαια αιτήματά σας. Στη δύσκολη αυτή εποχή είναι σημαντικό, αν όχι απαραίτητο να μη σκύβουμε το κεφάλι και βλέποντας κινήσεις όπως η δική σας παίρνουμε κουράγιο και πεισμώνουμε. Πεισμώνουμε και συνεχίζουμε, επιδιώκοντας το συντονισμό όλων των προσπαθειών ενάντια σε όσα θέλουν να μας επιβάλλουν.

Σας επισημαίνω και την προσπάθεια των συναδέλφων σας μέσα από τη Διακλαδική Πρωτοβουλία ΜΜΕ http://diakladikimme.wordpress.com/ καθώς και την έντυπη έκδοσή τους "Αντίχτυπος") την οποία πιθανότατα  γνωρίζετε και συμμετέχετε.

Παλεύουμε και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε ώστε ο κοινός αγώνας όλων να νικήσει.
Είμαστε στο πλευρό σας.

Ιωάννα Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: